Eu vad cum se aude apa

01 (5)aDoua jocuri de facut tot la caldurica… pana vine primavara. Am auzit ca nu mai e mult pana atunci.

Eu vad

Cotrobaiti prin toate cotloanele casei si cautati obiecte mici pe care asezati-le pe o masa. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Apoi spuneti: „Eu vad un obiect care se foloseste pentru a vedea mai bine”. Copilul va identifica si va raspunde: „Ochelarii”, „Eu vad un lucru rotund si dulce”, copilul va raspunde „O bomboana” etc. Apoi se inverseaza rolurile.

Cum se aude apa

In asteptarea excursiilor la munte unde se aude susur de izvoare si mai ales pentru locuitorii blocurilor supraincalzite de oriunde.

Acest joc vi-l recomand pentru a fi facut intr-o cada incalzita cu multe boluri, castroane, sticle si altfel de recipiente din plastic pline sau umplutute pe jumatate cu apa, linguri, palete si alte accesorii si ele tot din plastic de preferat. Experimentati impreuna diversele sunete scoase de apa prin rasturnare, plescait, suflat in sticlele umplute cu diverse cantitati de lichid etc.  Pentru a potenta impactul vizual, puteti adauga coloranti in apa si incerca astfel diverse combinatii de culori.

Joc cu folos!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Jocuri, jucarii, piua! și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s